torsdag den 23. april 2009

DF kandidat sammenligner islam med satanisme

I en artikel i Information i går kunne man læse, at DFs kandidat til Europa-parlamentet Henrik Ræder Clausen, anser Islam for etisk at være beslægtet med satanismen.

Islam minder om satanisme. Eller, hvis man skal være helt retfærdig over for moderne satanisme, så er etikken i islam faktisk mere problematisk, fordi islam ingen faste regler opstiller for opførsel.


Det er interessant at DF har så travlt med islam, som igen og igen portrætteres som en barbarisk religion, der intet godt har gjort for menneskeheden - og som nu altså er sammenlignelig med den moderne satanisme.

Et meget interessant "argument", for var det ikke netop djævletilbedelse den officielle kristendom brugte som undskyldning for folkemord (katharerne) og tortur og henrettelser af påståede hekse? Heksejagten lever altså videre i bedste velgående i DF regi - skulle nogen nogensinde have været i tvivl.

Endvidere bør det vel fremhæves, at Henrik Ræder Clausen mener, at den kristne etik beror på de syv dødssynder, når han siger "Det interessante er etikken [den muslimske], og når man går igennem de islamiske skrifter, så kan man se, at Muhammed begik ting, der bliver betragtet som en dødssynd i kristendommen,". Hvor var det lige Jesus talte om de syv dødssynder? Svaret er selvfølgelig ingen steder, da de syv dødssynder blev opfundet af den romersk-katolske kirke, som man vel må gå ud fra, det er naturligt for en dansk lutheraner, at tage afstand fra, med Luthers opgør med paven in mente.

....og apropos Luther så er det da også lettere interessant i denne henseende, at Søren Krarups Tidehverv for en ti år siden genudgav Martin Luthers stridskrift "Om Jøderne og Deres Løgne", hvori det anbefales, at man ødelægger jødernes synagoger, tager deres toraher fra dem og jager dem bort fra den kristne jord ved at smide svinelort på dem. Er det ikke netop hvad DF og kumpaner gør idag dvs. nægter muslimer ret til at praktisere deres religion på arbejdspladser og nægter dem tilladelse til at bygge moskeer, helst så deres bøger brændt, samt, at man hele tiden forsøger at jage herboende muslimer væk, ved at kaste demagogiens svinelort på dem?

Hvad der ydermere er ganske interessant er DFs fuldstændig fraværende kritik af rabiate kristne.

Hvor er DFs kritik af Jehovas Vidner der hjernevasker deres børn fra barnsben, som fortæller disse at deres seksualitet er gudsbespottende - onani er fy - og har nogle meget ubehagelige irettesættelsesmetoder af overtrædere af loven foran HELE menigheder? Ingen steder.

Hvor er DFs kritik af Ruth Evens Faderhuset hvor Bibelen bliver inddraget i ALLE fag, også biologi, eller kreationister og intelligente designere der gerne ser Darwins udviklingslære slettet fra menneskets historie? Ingen steder.

Hvor er DFs kritik af amerikanske kristne der bomber abortklinikker, eller paven der siger, at prævention er en dårlig ting, eller den katolske kirke som mener, at en ti-årig pige der er blevet gravid ved sin egen faders voldtægt, ikke har ret til en abort? Ingen steder.

DF vil meget gerne fremstå som moralens vogtere, som jo i mange henseender i praksis er den kristne moral, men kommer i praksis til at fremstå som hyklere, der retter skarp kritik og har hårdt dømmende standarder overfor det fåtal er herboende muslimer som er rabiate, hvilket i DFs optik ekstrapoleres til at være gældende for alle muslimer, mens man ikke anvender denne standard og fører denne kritik mod de rabiate kristne, som i den vestlige verden er langt mere talrige end rabiate muslimer er og nogensinde har været.

Ingen kommentarer: