fredag den 22. februar 2008

Hvem?

Hvem husker på at såkaldte højkulturelle vesterlændingene på under 70 år, har forvoldt massemord på 50 millioner mennesker, heraf 6.000.000 jøder. Alt sammen noget der muliggjordes af vores åh så hellige demokrati-idealer, for det var demokratiske lande der banede vejen for Hitler og Mussolini, idet det var demokratiske lande der skabte den nød tyskerne så i tyverne, og som muliggjorde at Hitler kom til magten. Det er ved at ske igen, men folk ser den anden vej.

Hvem tænker på, at der siden 9-11 er millioner af mennesker der er døde i den tredje verden som et indirekte produkt af den vestlige ekstremisme og magtstrukturelle vold, gående ud på, at de få altid bør beriges på bekostning af de mange, således at det til hver en tid er vigtigere, at de store medicinalkoncerner har lov til at patentere AIDS-medicin, så deres A-aktionærer kan forøge deres bilparker og spise kaviar og hummer hver dag, end det er at komme egentlig nødstedte mennesker til hjælp.

Hvem tænker på at 30.000 børn dør om dagen af helbredelige og forebyggelige sygdomme, fordi vi i vesten ikke gør noget ved det, men i stedet føjer skidt til skade ved at smadre afrikanske agrare økonomier, idet vi i den såkaldte Europæiske Union sender vores kunstigt stimulerede overskudsproduktion af landbrugsprodukter ind over deres grænser til dumpingpriser.

Hvem tænker på at mange muslimske demagogers succes med deres hadefulde prædikener mod vesten og mod indførelsen af demokrati, måske kunne have noget at gøre med, at det eneste såkaldte demokrati i mellemøsten, er langt værre at leve under for etniske arabere, end det er at leve under diktaturerne i Dubai og Qatar, hvor man trods alt kan få sig en uddannelse og har brød på bordet. Dette såkaldte demokrati bliver aldrig mødt med andet end symbolsk løftede pegefingre i det hykleriske vesten, selvom det fortsat håndhæver den længstvarende moderne militære okkupation samt en forstyrrende undertrykkelse, hvor de undertrykte, blandt meget andet grusomt, tortureres og så godt som ingen retssikkerhed har.

Hvem tænker på at den islamiske terrorisme, som indtil videre har kostet omkring 5000 mennesker livet på vestlig jord, er en fucking bagatel, selvom den selvfølgelig er forfærdelig, når dette ses i forhold til den tusinde gange større død og elendighed, som er en direkte konsekvens af vestlig statsterrorisme, ideologisk selvstilstrækkelighed, magtarrogance og dekadent ligegyldighed.

Og sidst men ikke mindst.

Hvem overvejer hvor meget fred og frodragelighed man kunne have skabt i mellemøsten, hvis man havde brugt de tusinder af milliarder dollars, man har brugt på at smadre Iraks og Afghanistans lande, og i høj grad på grund af vesten, i forvejen smadrede befolkninger, på at skabe interkulturel dialog, velstand og forsoning, i stedet for at smide brændsel på de ekstreme kræfters bål.

Men lad os da bare vende blikket den anden vej og lade som ingenting, for hvorfor dog overhovedet bruge begivenheder som den 11. september og muhammedkrisen til at vende blikket indad og begynde at foretage blot en lille smule selvransagelse. Lad os da endelig i stedet opføre os som nogle forpulede hyklere, og fortsætte med det vi hvide, civiliserede, rationelle, højtuddannede demokrater indtil videre har været bedst til: At pege fingre og opfordre til fremmedgørelse, splittelse og had.

God Bless America, God Bless the Queen, Gud Bevare Danmark og Allah u Akhbar.

Ingen kommentarer: